Fiscale juristen lossen problemen met belasting op

  

Fiscale juristen

Advocatenkantoor Jaeger Advocaten-belastingkundigen in Amsterdam heeft fiscaal recht als territorium. Het feit dat dit gebied het enige vlak is waarop wordt gewerkt heeft als voordeel dat cliënten kunnen rekenen op gespecialiseerde fiscaal juristen. Sterker nog: Jaeger biedt alleen maar experts in fiscale advocatuur! Dit onderscheidend vermogen is een stuk zekerheid bij het behalen van waar u recht op heeft in geval van problemen met de Belasting. Die zekerheid berust op meer dan dertien jaar ervaring die continu wordt aangevuld met relevante up-to-date kennis. Jaeger is in formeel belastingrecht de belastingkundige. Na gefundeerd fiscaal advies voert Jaeger fiscale procedures bij vermeende belastingfraude en bij andere problemen met belasting.

Een conflict met de Belastingdienst is nooit gesneden koek

Dat de Belastingdienst controle uitoefent is een standaardgegeven. Dat dit niet inhoudt dat ieder dwangbevel van de Belasting gerechtvaardigd is, is minder vanzelfsprekend. De fiscaal juristen van Jaeger weten op de passende wijze een bezwaarschrift bij de Belastingdienst in te dienen. Bezwaar bij de Belastingdienst aantekenen doet de fiscaal advocaat uit Amsterdam volgens de geldende regels. De advocaten van Jaeger Advocaten-belastingkundigen zijn gespecialiseerd in het oplossen van zaken op het gebied van onder andere:

  • Belastingrecht
  • Fiscaal en financieel strafrecht
  • Civiel recht

De fiscaal juristen van Jaeger zorgen dat vermeende fiscale fraude geen onweerlegbare belastingfraude wordt.


Fiscale juristen

De advocaten in belasting staan open voor fiscaal-juridische vraagstukken

Advocatenkantoor Jaeger Advocaten-belastingkundigen bereikt u direct via (020) 676 04 81. Contact opnemen kan op verschillende manieren en telefonisch geeft u onmiddellijke ingang tot de sfeer die bij fiscaal juristen aanwezig is: plezierig en persoonlijk. Na het maken van een afspraak in het kantoor in Amsterdam geeft Jaeger u een helder overzicht van uw situatie. Een bezoek aan de specialist in financieel strafrecht maakt bijzonder veel duidelijk!

Meer lezen over de specialisatie in fiscale advocatuur? Ga naar deze pagina over het Werkterrein van Jaeger.

 

Weteringschans 237
1017 XH Amsterdam

T 020 - 676 04 81
F 020 - 676 04 82
E info@jaeger.nl

neem contact op