Fiscaal recht Amsterdam

  

Fiscaal recht Amsterdam

De expert op het gebied van fiscaal recht is het kantoor Jaeger Advocaten-belastingdeskundigen uit Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in vermeende belastingfraude en kunnen u in dit vaak verwarrende en intimiderende proces van dienst zijn, om uw belangen op een zeer deskundige wijze te behartigen.

Neem contact met ons op

Een advocaat van Jaeger Advocaten-belastingdeskundigen kan uw belangen kwalitatief beter behartigen dan bijvoorbeeld een belastingadviseur omdat bij het fiscaal recht van een zeer specifieke procedure gebruik wordt gemaakt welke zowel veel fiscale als strafrechtelijke kennis vereist, precies de vakgebieden waarin wij zijn gespecialiseerd.

Wij staan u bij in het traject vanaf het moment van onderzoek tot een eventueel proces tot aan de hoogste instantie, door onze expertise en jarenlange ervaring zullen wij op het gebied van fiscaal recht optreden als een zeer kritische partij om uw belangen zo goed mogelijk te behartigen.

Kunnen wij u van dienst zijn op het gebied van fiscaal recht? Neemt u dan contact met ons op, hiervoor kunt gebruik maken van ons contactformulier, een e-mail sturen naar info@jaeger.nl of u kunt ons telefonisch bereiken via: 020 - 676 04 81.


Fiscaal recht Amsterdam

Weteringschans 237
1017 XH Amsterdam

T 020 - 676 04 81
F 020 - 676 04 82
E info@jaeger.nl

neem contact op