Fiscaal strafrecht

  

Fiscaal strafrecht

Fiscaal strafrecht is een zeer specialistisch gebied in de advocatuur. Een zeer deskundig en ervaren kantoor op dit gebied is Jaeger Advocaten-belastingdeskundigen uit Amsterdam.

Door onze jarenlange ervaring en zeer uitgebreide expertise op het gebied van fiscaal strafrecht kunnen wij u perfect bijstaan in al uw geschillen op het gebied van vermeende belastingfraude, door onze gedegen kennis van het strafrechtelijk systeem kunnen wij u beter van dienst zijn dan bijvoorbeeld een belastingadviseur.

Dit laatste is het geval aangezien er bij geschillen op het gebied van fiscaal strafrecht een uitzonderlijke procedure wordt gevolgd: in eerste instantie worden geschillen over boetes door de Belastingdienst of Uitvoeringsinstanties zelf beoordeeld, als men er dan nog niet uitkomt wordt het geschil uitgeprocedeerd voor de belastingkamers van de Gerechtshoven of de sectoren Bestuursrecht van de Rechtbanken. Dit proces vergt dus zowel veel fiscale als strafrechterlijke kennis.

Hebben wij u overtuigd dat u voor begeleiding op het gebied van fiscaal strafrecht het beste bij Jaeger Advocaten-belastingdeskundigen terecht kunt? Neemt u dan contact met ons op, hiervoor kunt gebruik maken van onderstaand contactformulier, een e-mail sturen naar info@jaeger.nl of u kunt ons telefonisch bereiken via: 020 - 676 04 81.


Fiscaal strafrecht

Weteringschans 237
1017 XH Amsterdam

T 020 - 676 04 81
F 020 - 676 04 82
E info@jaeger.nl

neem contact op