Fiscaal strafrecht bij een probleem met de FIOD

  

Fiscaal strafrecht & de FIOD

De Amsterdamse strafrechtadvocaten en advocaten van Advocatenkantoor Jaeger zijn gespecialiseerd in fiscaal strafrecht. Bij aankondiging, uitvoering en uitkomst van een FIOD-onderzoek is de aanwezigheid van een gedegen fiscaal advocaat zeer welkom. 

De fiscaal advocaten van Jaeger hebben meer dan dertien jaar praktijkervaring. Dit kenmerkt zich door het succesvol afhandelen van aangiften en geslaagde procesvoering na beschuldiging van belastingfraude. Deze praktijkervaring vult Jaeger voortdurend aan met de meest recente ontwikkelingen in fiscaal strafrecht en financieel strafrecht. Een belastingadviseur kan ver gaan, de fiscaal advocaat van Jaeger Advocaten-belastingkundigen gaat verder!

Bij belastingfraude de advocaat die aanpakt

De Belastingdienst legt de vinger op plekken waar snelle vulling van de Nederlandse schatkist voor handen lijkt te liggen. Deze toepassing van fiscaal strafrecht is echter vaak aan de nodige twijfel onderhevig. Advocatenkantoor Jaeger Advocaten-belastingkundigen weet de vormen van bewust onjuiste aangifte strikt te scheiden van die van vermeende belastingfraude. Praktisch gezien int de Belastingdienst belastinggelden zover het formele belastingrecht dit toestaat. Jaeger is, met betrekking tot formeel belastingrecht, de belastingkundige die onder andere de volgende zaken tot uitvoering brengt:

  • Controle van de vermeende belastingfraude
  • Exacte bepaling van de onjuiste aangifte

Terughoudendheid met betrekking tot toetsing van het fiscaal strafrecht bestaat niet. Overtuiging met betrekking tot behalen waar de belastingbetaler recht op heeft bestaat wel.


Fiscaal strafrecht


Vermeende belastingfraude aangaan is geen eenmanszaak

Ongeacht de situatie waarin de beschuldiging van belastingfraude op u afkomt, uw probleem met de FIOD alleen afhandelen is onbegonnen werk. Advocatenkantoor Jaeger Advocaten-belastingkundigen in de arm nemen geeft op zijn minst de zekerheid een duidelijk overzicht te krijgen van de huidige situatie. En Jaeger biedt meer!

Als uw persoonlijke fiscaal advocaat ondersteunt Jaeger u de hele route van kennismaking tot eventuele procesvoering. Hoe dit er voor u uitziet vertellen wij het liefst persoonlijk. Contact opnemen kan op verschillende manieren en telefonisch via (020) 676 04 81 een afspraak maken op kantoor bij Jaeger in Amsterdam is de snelste en meest directe wijze. Jaeger laat zien hoe fiscaal strafrecht er in uw situatie uitziet.

Meer weten over wat de juiste strafrechtadvocaat voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Jaeger advocaten of laat hier uw telefoonnummer achter en dan bellen wij u terug!

Weteringschans 237
1017 XH Amsterdam

T 020 - 676 04 81
F 020 - 676 04 82
E info@jaeger.nl

neem contact op