Fiscale fraude

  

Fiscale fraude

U wordt beschuldigd van fiscale fraude? Een bijzonder vervelende zaak, waarbij deskundig advies en begeleiding op zijn plaats is om dit gebeuren tot een bevredigend einde te brengen. De advocaten van Jaeger Advocaten-belastingdeskundigen kunnen u deze deskundige bijstand bieden. Neem contact met ons op

Wij zijn gespecialiseerd in zaken met betrekking tot fiscale fraude. Bij een beschuldiging van fiscale fraude vindt er een speciale procedure plaats: in de eerste plaats beoordelen de Belastingdienst of Uitvoeringsinstanties zelf de geschillen, als men niet tot een bevredigende uitkomst komt wordt het geschil uitgeprocedeerd voor de belastingkamers van de Gerechtshoven of de sectoren Bestuursrecht van de Rechtbanken. Dit proces vereist zowel kennis op fiscaal als op strafrechtelijk gebied, vandaar dat de advocaten van Jaeger Advocaten-belastingdeskundigen u veel beter van dienst kunnen zijn dan bijvoorbeeld een belastingadviseur.

Neemt u daarom dus snel contact met ons op als u beschuldigd wordt van fiscale fraude, wij kunnen u bijstaan om uw zaak tot een zo goed mogelijk einde te brengen. Hiervoor kunt gebruik maken van ons contactformulier of u kunt ons telefonisch bereiken via: 020 - 676 04 81.

 


Fiscale fraude

Weteringschans 237
1017 XH Amsterdam

T 020 - 676 04 81
F 020 - 676 04 82
E info@jaeger.nl

neem contact op