Financieel-/ administratief medewerker (24-38 uur)

Wij zoeken een nieuwe collega! Ben jij de enthousiaste financieel-/administratief medewerker (voor 24-38 uur) die we zoeken?

OVER JAEGER ADVOCATEN-BELASTINGKUNDIGEN

De advocaten van Jaeger zijn gespecialiseerd in fiscale procedures en fiscale strafzaken. Voor deze scherpe begrenzing van ons vakgebied hebben wij bewust gekozen: wij zijn liever heel goed dan heel groot. Persoonlijke aandacht voor onze cliënten en een uitzonderlijk hoge kwaliteit van onze diensten vinden wij belangrijk. Ons werk is mensenwerk en dus investeren wij in onze medewerkers. Kijk op www.jaeger.nl voor meer informatie.

JOUW PROFIEL

Wij zijn op zoek naar een nieuwe, enthousiaste collega die verantwoordelijk is voor de uitvoering van onze administratie, het opstellen van de maandelijkse rapportages en het eventueel verzorgen van de salarisadministratie. Je bent daadkrachtig en werkt zeer zorgvuldig. Daarnaast ben je collegiaal, je denkt graag mee met wat de organisatie nodig heeft, ziet werk liggen en pakt dat zelfstandig op. Aan het einde van de werkdag heb je ‘the job done’. Je werkt nauw samen met je collega’s op het secretariaat en helpt het management waar nodig. Je hebt een gedegen administratieve (financiële) opleiding (minimaal MBO bedrijfsadministrateur of hoger) en je hebt aantoonbare ervaring met uitvoerende administratieve taken en debiteurenbeheer (minimaal 2 jaar in een aangifte- en/of administratiepraktijk). Het is een pré als je het leuk vindt om mee te werken aan zaken door bijvoorbeeld reconstructies van andere boekhoudingen te maken, en een nog grotere pré als je daar ook ervaring in hebt. Een goede beheersing van de Nederlandse taal is een voorwaarde.

JOUW WERKZAAMHEDEN

De werkzaamheden op het gebied van de financiële administratie bestaan onder meer uit:

  • Financiële administratie van kantoor en de daarmee verbonden Holdings;
  • Declareren;
  • Debiteurenbeheer en kantoorincasso’s bewaken;
  • Maand en kwartaalrapportages en jaarafsluitingen maken;
  • Voorbereiding maken voor de jaarrekening;
  • Managementondersteuning bieden waar nodig;
  • Financiële ondersteuning bieden aan de advocaten bij te behandelen dossiers;
  • Eventueel voeren van de salarisadministratie

JOUW WERKOMGEVING

Jaeger Advocaten-belastingkundigen is een niche advocatenkantoor waar 17 mensen werken. Wij combineren hoogwaardige juridische kwaliteit met plezier in ons werk en wij houden van ongedwongen borrels. We bieden je een werkomgeving waarbij je veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid krijgt, met goede marktconforme arbeidsvoorwaarden.

ENTHOUSIAST?

Reageer dan en stuur jouw motivatie en CV of bel met Nikki Dignum van Eldijk als je meer wilt weten over ons kantoor of de functie. Jouw motivatiebrief en curriculum vitae kun je mailen naar vaneldijk@jaeger.nl vóór vrijdag 17 september.

VERTROUWELIJKHEID

Vanzelfsprekend blijft de in ons kantoor getoonde interesse strikt vertrouwelijk.

Gezien de aard en duur van de werkzaamheden heeft het geen zin om te solliciteren zonder aantoonbare ervaring van minimaal 2 jaar als administratief medewerker.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld