Administratief medewerker (M/V)

Ben jij onze nieuwe collega die verantwoordelijk is voor de uitvoering van onze administratie en die het leuk vindt om ook andere taken op te pakken op het gebied van marketing, rapportages en ICT? Samen met de nieuw aan te trekken officemanager en je collega’s van het secretariaat zorg je dat alles op rolletjes verloopt en dat de advocaten optimaal ontzorgd worden.

Jaeger Advocaten-belastingkundigen is een boutique advocatenkantoor waar 15 mensen werken. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in fiscale procedures en (fiscale) fraudezaken. Voor deze scherpe begrenzing van ons vakgebied hebben wij bewust gekozen: wij zijn liever heel goed dan heel groot. Persoonlijke aandacht voor onze cliënten en een uitzonderlijk hoge kwaliteit van onze diensten vinden wij belangrijk.

JOUW PROFIEL

Je bent secuur en je werkt gestructureerd. Je denkt graag mee met wat de organisatie nodig heeft, ziet werk liggen en pakt dat op en voert graag toebedeelde taken uit. Aan het einde van de werkdag heb je ‘the job done’. Je hebt een gedegen administratieve (financiële) opleiding en je hebt aantoonbare ervaring met uitvoerende administratieve taken, debiteurenbeheer en het voeren van een salarisadministratie.

WAT BIEDEN WE JOU?

Je maakt deel uit van een boutique kantoor, gevestigd in een oud pand in het centrum van Amsterdam, waarin hard werken wordt afgewisseld met samen lunchen en borrelen (wat nu anders is vanwege Corona). Je collega’s zijn verschillend qua karakter en gedrag, wij vinden dat nuttig en leuk.

Een afwisselende functie. Het verzorgen van declaraties, debiteurenbeheer en de salarisadministratie vallen onder jouw takenpakket. En een aantal taken verdeel je met de officemanager zoals het plaatsen van blogs, het maken managementrapportages, het voeren van de personeelsadministratie, het installeren van apps en het oplossen van ICT-storingen. Met de officemanager stem je af wie wat doet en jullie werken nauw samen.

De functie is voor 3 of 4 dagen per week en je woont bij voorkeur in of in de buurt van Amsterdam. Het aantal uren per week en de werkdagen stemmen we graag met je af.

INTERESSE?

Herken jij je in bovenstaand profiel? Stuur dan jouw motivatie en CV voor 22 januari 2021 naar info@jaeger.nl met vermelding van Sollicitatie Administratief medewerker Jaeger of bel met ons op telefoonnummer 020 – 676 04 81 als je meer wilt weten over ons kantoor of de functie. Nadat de sollicitaties binnen zijn informeren we je of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Vanzelfsprekend blijft je getoonde interesse in ons kantoor strikt vertrouwelijk

  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
  • Je bent secuur en werkt gestructureerd.
  • Je woont in of in de directe omgeving van Amsterdam.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.