Ervaren juridisch secretaresse (m/v, 24-36 uur)

Kunnen wij jouw zomer nog leuker maken? Misschien ben jij onze nieuwe collega als:

Ervaren juridisch secretaresse (m/v, 24-36 uur)

OVER JAEGER ADVOCATEN-BELASTINGKUNDIGEN

De advocaten van Jaeger zijn gespecialiseerd in fiscale procedures en fiscale strafzaken. Voor deze scherpe begrenzing van ons vakgebied hebben wij bewust gekozen: wij zijn liever heel goed dan heel groot. Persoonlijke aandacht voor onze cliënten en een uitzonderlijk hoge kwaliteit van onze diensten vinden wij belangrijk. Ons werk is mensenwerk en dus investeren wij in onze medewerkers. Kijk op www.jaeger.nl voor meer informatie.

JOUW PROFIEL

  • Je bent per 1 september (of eerder) beschikbaar als juridisch secretaresse.
  • Je hebt een positieve instelling, weet van aanpakken en bent leergierig.
  • Je hebt bij voorkeur een afgeronde secretariële opleiding of minimaal soortgelijke ervaring en niveau.
  • Je hebt minimaal een 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie in de zakelijke dienstverlening, bij voorkeur advocatuur (ervaring in het strafrecht of fiscale recht is een echte pré).
  • Je hebt een goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal, in woord als geschrift.
  • Je pakt het werken met voor jou nieuwe (software) applicaties makkelijk op.
  • Je bent stressbestendig en kan snel schakelen.

JOUW WERKZAAMHEDEN

Je gaat werken voor een team van advocaten en ondersteunt de kantoordirecteur en administratief medewerker waar nodig. Je werkt samen met drie andere secretaresses. Je werkzaamheden bestaan onder meer uit het zelfstandig opstellen van correspondentie, het uitwerken van dictaten, het bewaken van de continuïteit in dossiers en deadlines, agendabeheer, taken met betrekking tot de raad van rechtsbijstand en alle overige gangbare secretariële werkzaamheden. Het mede organiseren van evenementen behoort ook tot je taken en daarnaast is het een pré als je handig bent met social media en/of WordPress.

JOUW WERKOMGEVING

Jaeger Advocaten-belastingkundigen is een niche advocatenkantoor waar 17 mensen werken. Wij combineren hoogwaardige juridische kwaliteit met plezier in ons werk en wij houden van ongedwongen borrels. We bieden je een werkomgeving waarbij je veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid krijgt, met goede marktconforme arbeidsvoorwaarden.

ENTHOUSIAST?

Reageer dan en stuur jouw motivatie en CV of bel met Nikki Dignum van Eldijk als je meer wilt weten over ons kantoor of de functie. Jouw motivatiebrief en curriculum vitae kun je mailen naar vaneldijk@jaeger.nl vóór maandag 16 augustus 2021.

VERTROUWELIJKHEID

Vanzelfsprekend blijft de in ons kantoor getoonde interesse strikt vertrouwelijk.

Gezien de aard en duur van de werkzaamheden heeft het geen zin om te solliciteren zonder aantoonbare ervaring van minimaal twee jaar als juridisch secretaresse.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.