Studentstages

Kom jij stage bij ons lopen?

Gevorderd universitair student fiscaal recht of strafrecht of recentelijk universitair afgestudeerd fiscaal- of strafrechtjurist? Wil je concreet meewerken in de praktijk? Maak kennis met Jaeger!

Over Jaeger

Scherpe focus De advocaten van Jaeger zijn gespecialiseerd in fiscale procedures en (fiscale) fraudezaken. Voor deze scherpe begrenzing van ons vakgebied hebben wij bewust gekozen: wij zijn liever heel goed dan heel groot. Persoonlijke aandacht voor onze cliënten en een uitzonderlijk hoge kwaliteit van onze diensten vinden wij belangrijk. 
Eigenheid Jaeger is een beetje een recalcitrant kantoor. Onze advocaten hebben een eigen stijl waarbij uitmuntende juridische kwaliteit centraal staat. Eigenwijs en kritisch. Dat heeft een positief effect op de resultaten die wij voor cliënten behalen.
Ontwikkeling Wij stimuleren de ontwikkeling van onze medewerkers. Zij krijgen alle ruimte en steun om de beste te worden én te blijven in hun vak.

Wat bieden we jou?

Je draait zo veel mogelijk mee met onze advocaten en je gaat bijvoorbeeld mee naar besprekingen, (raadkamer)zittingen en doet jurisprudentieonderzoek. 
Wij bieden stagiaires onderdak voor een periode van minimaal twee maanden.

Stuur je motivatie en CV naar Sjoerd Langelaar via langelaar@jaeger.nl of neem contact met hem op via ons algemene nummer 020 – 676 04 81