Invorderingsgeschil

  

Invorderingsgeschil

Bij een conflict met de belastingdienst leidt het snel tot een invorderingsgeschil; een conflict over de betaling en het moment van betalen. Dit conflict kan zelfs al voorkomen als de juistheid en/ of de hoogte van de aanslag van betaling nog ter discussie staat.

Neem contact met ons op

Dé specialisten op het gebied van invorderingsgeschillen met de Belastingdienst zijn de advocaten van Jaeger Advocaten-belastingkundigen uit Amsterdam, wij kunnen u perfect bijstaan in uw invorderingsgeschil met de Belastingdienst. Door onze jarenlange ervaring en grote expertise op het gebied van het voeren van fiscale procedures, kunnen wij u belangen uitstekend op een zeer deskundige wijze behartigen.

Heeft u er alle vertrouwen in dat uw invorderingsgeschil met de Belastingdienst tot een bevredigend einde wordt gebracht door de bijstand van een advocaat van Jaeger Advocaten-belastingkundigen? Neemt u dan contact met ons op, hiervoor kunt gebruik maken van ons contactformulier, een e-mail sturen naar info@jaeger.nl of u kunt ons telefonisch bereiken via: 020 - 676 04 81.


Invorderingsgeschil

Weteringschans 237
1017 XH Amsterdam

T 020 - 676 04 81
F 020 - 676 04 82
E info@jaeger.nl

neem contact op