Ilse Engwirda

“Weloverwogen, rustig maar scherp”

Mr. drs. E.G. (Ilse) Engwirda heeft bedrijfskunde en rechten gestudeerd. Na een jarenlange zeer succesvolle carrière in de internationale uitgeverswereld besloot Ilse advocaat te worden. Door haar grote bestuurs- en managementervaring beschikt Ilse over een enorm netwerk.

Binnen de advocatuur ligt Ilse haar passie met name op het gebied van het strafrecht. Zij doet met name fiscale strafzaken en fraudezaken, zoals bijvoorbeeld faillissementsfraude, corruptie, witwassen en ontnemingsmaatregelen. Ilse staat ook gedupeerden van de kinderopvangtoeslagaffaire bij.

Ilse is een advocaat die diep in de zaak duikt, een scherpe analyse maakt en alle details van uw zaak kent. Zij houdt het hoofd koel en blijft optimistisch.

Een cliënt over Ilse Engwirda

“Mijn (volwassen) zoon had zich in een lastige situatie gemanoeuvreerd waar de politierechter aan te pas kwam. Als vader ben je dan erg geschrokken en bezorgd en zoonlief was natuurlijk helemaal in `alle staten`. Toen we bij Ilse kwamen viel al deze druk van ons af want zij vertaalde heel rustig wat er aan de hand was en wat de wegen waren die we konden bewandelen. Het meest rustgevende was dat Ilse ons direct het gevoel gaf dat wij in veilige en professionele handen waren bij haar. Ilse is duidelijk in haar advies, draait er niet omheen maar geeft ook direct hoop en vertrouwen. Het pakte uiteindelijk ook heel goed uit”

Stel Ilse Engwirda een vraag