Fiscaal jurist Jaeger kent de optelsom bij fiscale geschillen

Fiscaal jurist

Advocatenkantoor Jaeger Advocaten-belastingkundigen in Amsterdam is volledig gespecialiseerd in fiscaal recht. Het voordeel van zich verlaten op een gespecialiseerde fiscaal jurist is dat men niet voor vervelende verrassingen komen te staan. Met meer dan dertien jaar ervaring en een flinke dosis up-to-date kennis gaat Jaeger verder dan het verstrekken van gegrond fiscaal advies bij vermeende belastingfraude. De advocaat en belastingkundige van Jaeger geeft juridisch begeleiding bij allerhande fiscale geschillen. Dit gaat van start met de aankondiging dat de Belastingdienst controle uitoefent en dankzij Jaeger gaat dit proces niet verder dan nodig.

Hoe dit er voor u uitziet vertelt Jaeger Advocaten-belastingkundigen graag persoonlijk. Het advocatenkantoor is op veel manieren te bereiken; via (020) 676 04 81 telefonisch contact opnemen is de beste manier. U maakt direct een afspraak bij Jaeger op kantoor in Amsterdam en krijgt zo van de fiscaal jurist van Jaeger een helder overzicht van uw situatie. Een bezoek aan de advocaten in belasting is de moeite meer dan waard.

Bezwaarschrift bij de belastingdienst indienen

De onaantastbaarheid die de Belastingdienst met de jaren heeft opgebouwd, zet bij Jaeger Advocaten-belastingkundigen geen zoden aan de dijk. De fiscaal jurist van Jaeger is naast deskundig op het gebied van materieel belastingrecht ook in het formeel belastingrecht de belastingkundige die de juiste manier van handelen kent ten aanzien van zaken als:

  • Het recht op aanvullende aanslagen
  • Vaststelling van het vermeende tekort

Bezwaar bij de Belastingdienst maken gebeurt op grond van wettelijke regels. De fiscaal advocaat van Jaeger kent de wet en weet hoe deze uitgevoerd moet worden. Gericht advies en hulp bij uitvoering zijn nodig omdat vaak niet bekend is hoe van recht op fiscaal gebied gebruik kan worden gemaakt. De fiscaal jurist legt de nadruk op het feit dat vermeende fiscale fraude inderdaad ‘vermeend’ is. Jaeger behartigt uw probleem bij de Belastingdienst.  

Meer lezen over uw positie ten opzichte van de fiscus? Ga naar deze pagina over Fiscale geschillen. Wilt u contact opnemen met Jaeger dan kunt u ons bereiken via 020 – 6760481 of u kunt gebruik maken van ons contactformulier.