Vincent Leenders

“Deskundig, creatief en betrokken”

Mr. V.S.T. (Vincent) Leenders is als fiscaal jurist aan het kantoor verbonden. Vincent heeft ruime ervaring opgedaan als officier van justitie en daarvoor als belastingadviseur. Nu werkt hij alweer enkele jaren als juridisch adviseur. In zijn tijd als fraude officier van justitie heeft hij samengewerkt met de FIOD en de Belastingdienst en met andere bijzondere opsporingsdiensten en toezichthouders.

Zijn ervaring stelt hem in staat om vanuit veel invalshoeken op een creatieve manier naar een zaak te kijken. Vincent is onderzoekend en houdt ervan om de relevante feiten boven tafel te krijgen en die vervolgens in hun context overtuigend te presenteren, om tegenwicht te bieden aan de ‘sfeertekening’ van toezichthouders en opsporingsdiensten in hun rapporten.

Onderzoeken van toezichthouders en opsporingsdiensten zijn intensieve processen die diep kunnen ingrijpen in het bedrijf en het persoonlijke leven. De persoonlijke en bedrijfsmatige consequenties van dit soort onderzoeken hebben de aandacht van Vincent. Ook op dat vlak zet hij zijn brede ervaring in om cliënten van begin tot eind in hun (aanstaande) contacten met toezichthouders en opsporingsdiensten te ondersteunen.

Binnen Jaeger Advocaten-belastingkundigen is Vincent werkzaam binnen de Financiële strafzaken, waarbij hij zich met name inzet op fiscaal- en financieel economisch strafrecht gebied.

Stel Vincent Leenders een vraag

Profilepicture Vincent-400x400