Ludwijn Jaeger

“Analytisch denker met heldere adviezen”

Mr. B.J.G.L. (Ludwijn) Jaeger (1967) is advocaat sinds 1994. Hij is de oprichter en naamgever van ons kantoor. Ludwijn studeerde Nederlands recht (specialisatie: strafrecht) en psychologie aan de Vrije Universiteit en fiscaal recht aan de Universiteit van Amsterdam.

Ludwijn houdt zich bezig met alle ‘aspecten’ van de fiscale advocatuur. Als geen ander kent hij het formele belastingrecht en het invorderingsrecht. Daarnaast staat hij veel cliënten bij die worden verdacht van fiscale fraude. Hij behartigt hun belangen bij boekenonderzoeken door de Belastingdienst en FIOD en staat hen bij in de daaruit voortvloeiende procedures, ook als fiscale zaken leiden tot strafrechtelijke afdoening. Ludwijn Jaeger wordt met zijn kennis ook regelmatig geciteerd in de media.

Een cliënt over Ludwijn Jaeger

“Stukgelopen op “raadsheren”, zwaar in de problemen en doodgelopen tegen (onzichtbare) muren. Dat was de toestand waarin ik verkeerde toen ik kennismaakte met Ludwijn Jaeger. De wereld bleek gelukkig veel genuanceerder dan ik dacht. Ludwijns inzicht, kennis, analytisch denken en heldere adviezen zijn de basis geworden voor een werkrelatie van inmiddels al weer acht jaar. Ik heb weer vertrouwen in het recht.”

Stel Ludwijn Jaeger een vraag