Werken bij Jaeger

Open sollicitatie (ervaren) advocaat belastingprocedures

Ben jij een ervaren advocaat met een gedreven, kritische en enigszins eigenwijze houding? Sta jij graag ondernemingen en particulieren bij in bestuursrechtelijke procedures tegen de Belastingdienst en/of voer jij de verdediging bij vervolging van (fiscale) fraude? Bij Jaeger krijg je de ruimte om een praktijk op te bouwen en ben je onderdeel van een kantoor dat serieuze praktijkvoering combineert met een ongedwongen sfeer. Maak jij de overstap? Neem bij interesse contact op met Nikki Dignum van Eldijk via vaneldijk@jaeger.nl of via ons telefoonnummer 020 – 676 04 81.

Stage mogelijkheden

Ben jij een gevorderd universitair student fiscaal recht of strafrecht of recentelijk universitair afgestudeerd fiscaal- of strafrechtjurist? En wil je concreet meewerken in onze praktijk? In minimaal twee maanden draai je zo veel mogelijk mee met onze advocaten en ga je mee naar besprekingen, (raadkamer)zittingen en doet jurisprudentieonderzoek. Interesse? Neem dan contact op met Nikki Dignum van Eldijk. Vergeet ook je CV en motivatiebrief niet op te sturen!

Interesse in Jaeger?

Geen passende vacature en wel interesse? Stuur je motivatie en CV aan Nikki Dignum van Eldijk of bel naar ons kantoor voor meer informatie.

Vertrouwelijkheid

Vanzelfsprekend blijft je in ons kantoor getoonde interesse strikt vertrouwelijk. Motivatiebrieven en curriculum vitae worden tot vier weken na het afronden van de procedure bewaard en worden daarna vernietigd.