Werken bij Jaeger

Scroll naar beneden om alle vacatures te zien.

Jaeger Advocaten-belastingkundigen is een nichekantoor dat gespecialiseerd is in de fiscale advocatuur. Wij staan ondernemingen en particulieren bij in bestuursrechtelijke procedures tegen de Belastingdienst, voeren de verdediging bij vervolging op het gebied van fiscaal- en financieel strafrecht en verlenen rechtsbijstand bij geschillen op het snijvlak van het fiscale en civiele recht. Wij hebben er bewust voor gekozen om ons niet bezig te houden met fiscale advisering.

Gelet op de groei van ons kantoor zoeken wij:

een ADVOCAAT(-STAGIAIRE of MEDEWERKER) met:

 • Een afgeronde studie met fiscaal-juridische achtergrond doch inclusief civiel effect;
 • 1 tot 3 jaar werkervaring als belastingadviseur of fiscaal advocaat;
 • een gedreven, kritische en enigszins eigenwijze houding;
 • de ambitie én kwaliteiten om werkzaam te zijn in een veeleisende procespraktijk.

De medewerker die wij zoeken wil zich in elk geval (verder) specialiseren in het formeel belastingrecht, maar heeft de ambitie om uiteindelijk als breed opgeleide advocaat-belastingkundige in meer of mindere mate actief te zijn op alle drie hiervóór genoemde rechtsgebieden. Gelet hierop strekt aantoonbare affiniteit met een of meer van deze rechtsgebieden tot aanbeveling.

Word je onze nieuwe collega?

Reageer door jouw motivatie en CV te sturen aan Saskia Lewis (kantoordirecteur) lewis@jaeger.nl of wil je eerst van gedachten wisselen of ons kantoor en functie bij je passen? Bel haar gerust op 020 676 04 81.


Ervaren Juridisch Medewerker Secretariaat/Secretaresse/Assistant (parttime)

Ons kantoor groeit, we hebben ruimte voor een ervaren, servicegerichte, juridisch medewerker die ons team van advocaten – samen met de andere collega’s – ondersteunt in een veelvoud aan werkzaamheden. Ons ondersteunersteam bestaat uit 3 ervaren juridisch medewerkers en 2 ondersteuners, met z’n allen wordt er zorggedragen voor het overzicht op de dag en gezorgd dat alle zaken goed zijn voorbereid en zijn opgepakt.

Wat je collega ondersteuners over ons zeggen:

Jaeger kenmerkt zich door zijn informele omgang, zijn er vragen dan staat iedereen voor je klaar om te helpen. Je krijgt veel ruimte om zelfstandig te werken en je verantwoordelijkheid daarin te nemen. En we borrelen ook regelmatig met elkaar waardoor we informeel elkaar ook goed kennen. Kortom een super leuk en fijn team om mee samen te werken.”

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Beantwoorden van vragen via e-mail en telefoon (receptie);
 • Openen, scannen en sorteren van poststukken;
 • Het inplannen van afspraken in de agenda’s, notuleren en urenadministratie;
 • Het ontvangen van cliënten;
 • Het bestellen van boodschappen en andere online producten;
 • Archiveren en uitwerken van stukken in Word en/of Excel;
 • Het verzendklaar maken van processtukken.

Je hebt onder andere:

 • MBO+ niveau, bij voorkeur studierichting juridisch secretaresse / directiesecretaresse of juridische administratief medewerker afgerond;
 • minimaal 3 jaar ervaring opgedaan de advocatuur in soortgelijke functie;
 • uitstekende kennis van het Microsoft Office pakket (Word, Excel, PowerPoint, Outlook);
 • je bent o.a. punctueel, dienstverlenend, assertief en adequaat;
 • je kan veel ballen in de lucht houden zonder het overzicht te verliezen;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en goede kennis van Engels;
 • beschikbaar zijn op de maandag, woensdag, donderdag en vrijdag;
 • bij voorkeur woonachtig in- of rondom Amsterdam.

Wat wij je bieden:

De sfeer binnen het kantoor is open, informeel en collegiaal en de betrokkenheid van iedereen bij het reilen en zeilen van het kantoor is groot. We organiseren met regelmaat borrels, etentjes, uitjes etc. Ook lunchen we dagelijks met z’n allen. In het kader van vitaliteit worden er regelmatig initiatieven ondernomen, zo zijn er teamleden die wekelijks onder begeleiding van een personal trainer zich voorbereiden voor het lopen van een marathon en komt er maandelijks een fysiotherapeute op kantoor langs om de knopen in rug etc. weg te masseren. We houden kantoor in een prachtig herenpand, de trappen die er zijn houden je ook in topconditie.

Word je onze nieuwe collega?

Reageer door jouw motivatie en CV te sturen aan Saskia Lewis (kantoordirecteur) lewis@jaeger.nl of wil je eerst van gedachten wisselen of ons kantoor en functie bij je passen? Bel haar gerust op 020 676 04 81.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gestelErvaren advocaat belastingprocedures met DGA/MKB praktijk

Ben jij een ervaren advocaat met een DGA/MKB praktijk en heb je een gedreven, kritische en enigszins eigenwijze houding? Ben je gewend om ondernemingen en particulieren bij te staan in bestuursrechtelijke procedures tegen de Belastingdienst en/of gewend om de verdediging bij vervolging van (fiscale) fraude te voeren? Bij Jaeger krijg je de ruimte om je praktijk verder uit te bouwen en ben je onderdeel van een kantoor dat serieuze praktijkvoering combineert met een ongedwongen sfeer. Maak jij de overstap? Neem bij interesse contact op met Saskia Lewis per email: lewis@jaeger.nl of via ons telefoonnummer 020 – 676 04 81.


Stage mogelijkheden

Ben jij een gevorderd universitair student fiscaal recht of strafrecht of recentelijk universitair afgestudeerd fiscaal- of strafrechtjurist? En wil je concreet meewerken in onze praktijk? In minimaal twee maanden draai je zo veel mogelijk mee met onze advocaten en ga je mee naar besprekingen, (raadkamer)zittingen en doet jurisprudentieonderzoek. Interesse? Neem dan contact op met Saskia Lewis. Vergeet ook je CV en motivatiebrief niet op te sturen!


Interesse om bij Jaeger te werken?

Geen passende vacature en wel interesse? Stuur je motivatie en CV aan Saskia Lewis of bel naar ons kantoor voor meer informatie.


Vertrouwelijkheid

Vanzelfsprekend blijft je in ons kantoor getoonde interesse strikt vertrouwelijk. Motivatiebrieven en curriculum vitae worden tot vier weken na het afronden van de procedure bewaard en worden daarna vernietigd.