Werken bij Jaeger


Meedenkende allround ondersteuner (20-28 uur)

Functieomschrijving

Wegens groei van ons kantoor is Jaeger Advocaten-belastingkundigen op korte termijn op zoek naar een assertieve en adequate ondersteuner. Als ondersteuner bij Jaeger bewaak je het overzicht van de dag, zorg je dat alle zaken goed zijn voorbereid en ondersteun, faciliteer en ontzorg je de ervaren juridische secretaresses en onze financieel medewerker waar je maar kan. Servicegerichtheid is jou op het lijf geschreven.

Jouw profiel:

Je weet van aanpakken, legt makkelijk contact en stelt je sociaal op. Met jouw samenwerkingsgerichte werkwijze en klantgerichte houding ben je zowel in- als extern het visitekaartje van kantoor. Je bent een collega die meedenkt met de rest. Tot jouw werkzaamheden behoren onder andere:

 • Beantwoorden van vragen via e-mail en telefoon (receptie);
 • Openen, scannen en sorteren van poststukken;
 • Het inplannen van afspraken in de agenda’s, notuleren en urenadministratie;
 • Het ontvangen van cliënten;
 • Het bestellen van boodschappen en andere online producten;
 • Archiveren en uitwerken van stukken in Word en/of Excel;
 • Het verzendklaar maken van processtukken.

Voor de functie is het vereist dat je ervaring hebt met Microsoft Office. Als je leergierig en punctueel bent is het op termijn een mogelijkheid om je intern op te leiden tot een volwaardig juridisch secretaresse. Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en basiskennis van de Engelse taal zijn voorwaardes.

Indien je nog geen eerdere ervaring hebt opgedaan als bijvoorbeeld receptioniste, telefoniste, secretaresse of andersoortige ondersteuner, maar wel leergierig bent en doorzettingsvermogen hebt, nodigen we je ook uit om te solliciteren. Het is ook mogelijk om deze functie bijvoorbeeld naast je studie Rechten te vervullen.

Over Jaeger:

Jaeger Advocaten-belastingkundigen is een nichekantoor dat gespecialiseerd is in de fiscale advocatuur. Wij staan ondernemingen en particulieren bij in bestuursrechtelijke procedures tegen de Belastingdienst, voeren de verdediging bij vervolging op het gebied van fiscaal- en financieel strafrecht en verlenen rechtsbijstand bij geschillen op het snijvlak van het fiscale en civiele recht. Wij houden ons niet bezig met fiscale advisering. De sfeer binnen het kantoor valt te typeren als open, informeel en collegiaal en de betrokkenheid van iedereen bij het reilen en zeilen van het kantoor is groot.

Jouw sollicitatiebrief, vergezeld van curriculum vitae en eventuele referenties, kun je richten via de email aan mevrouw Nikki Dignum van Eldijk. Graag vernemen we ook meteen hoeveel uur je zou willen werken en welke vaste dagen dan de voorkeur zouden hebben.

Sluitingsdatum vacature: 31 mei 2022

Raadpleeg voor meer informatie over ons kantoor onze website www.jaeger.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Enthousiaste financieel-/administratief medewerker (24-38 uur)

Jouw profiel

Wij zijn op zoek naar een nieuwe, enthousiaste collega die verantwoordelijk is voor de uitvoering van onze administratie, het opstellen van de maandelijkse rapportages en het eventueel verzorgen van de salarisadministratie. Je bent daadkrachtig en werkt zeer zorgvuldig. Daarnaast ben je collegiaal, je denkt graag mee met wat de organisatie nodig heeft, ziet werk liggen en pakt dat zelfstandig op. Aan het einde van de werkdag heb je ‘the job done’. Je werkt nauw samen met je collega’s op het secretariaat en helpt het management waar nodig. Je hebt een gedegen financieel administratieve opleiding (minimaal mbo-bedrijfsadministrateur of hoger) en je hebt aantoonbare ervaring met uitvoerende administratieve taken en debiteurenbeheer (minimaal 2 jaar in een administratiepraktijk). Het is een pré als je het leuk vindt om mee te werken aan zaken door bijvoorbeeld reconstructies van andere boekhoudingen te maken, en een nog grotere pré als je daar ook ervaring in hebt. Een goede beheersing van de Nederlandse taal is een voorwaarde.

Jouw werkzaamheden

De werkzaamheden op het gebied van de financiële administratie bestaan onder meer uit:

 • Up to date houden van de financiële administratie van kantoor en de daarmee verbonden Holdings;
 • Declareren;
 • Debiteurenbeheer en kantoorincasso’s bewaken;
 • Maand en kwartaalrapportages en jaarafsluitingen maken;
 • Voorbereiden van de jaarrekening;
 • Managementondersteuning bieden waar nodig;
 • Financiële ondersteuning bieden aan de advocaten bij te behandelen dossiers;
 • Eventueel voeren van de salarisadministratie

Het aantal uren wat je wil komen werken gaat in overleg; afhankelijk van de taken die je op wilt en kunt pakken zal dit liggen tussen de 24 en 38 uur per week.

Jouw werkomgeving

De advocaten van Jaeger zijn gespecialiseerd in fiscale procedures en fiscale strafzaken. Voor deze scherpe begrenzing van ons vakgebied hebben wij bewust gekozen: wij zijn liever heel goed dan heel groot. Wij combineren hoogwaardige juridische kwaliteit met plezier in ons werk en wij houden van ongedwongen borrels. We bieden je een werkomgeving waarbij je veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid krijgt, met goede marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast?

Reageer dan en stuur jouw motivatie en CV of bel met Nikki Dignum van Eldijk als je meer wilt weten over ons kantoor of de functie. Jouw motivatiebrief en curriculum ontvangen we graag vóór maandag 6 juni.

Vertrouwelijkheid

Vanzelfsprekend blijft de in ons kantoor getoonde interesse strikt vertrouwelijk.

Gezien de aard en duur van de werkzaamheden heeft het geen zin om te solliciteren zonder aantoonbare ervaring van minimaal 2 jaar. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Open sollicitatie (ervaren) advocaat belastingprocedures

Ben jij een ervaren advocaat met een gedreven, kritische en enigszins eigenwijze houding? Sta jij graag ondernemingen en particulieren bij in bestuursrechtelijke procedures tegen de Belastingdienst en/of voer jij de verdediging bij vervolging van (fiscale) fraude? Bij Jaeger krijg je de ruimte om een praktijk op te bouwen en ben je onderdeel van een kantoor dat serieuze praktijkvoering combineert met een ongedwongen sfeer. Maak jij de overstap? Neem bij interesse contact op met Nikki Dignum van Eldijk via vaneldijk@jaeger.nl of via ons telefoonnummer 020 – 676 04 81.


Stage mogelijkheden

Ben jij een gevorderd universitair student fiscaal recht of strafrecht of recentelijk universitair afgestudeerd fiscaal- of strafrechtjurist? En wil je concreet meewerken in onze praktijk? In minimaal twee maanden draai je zo veel mogelijk mee met onze advocaten en ga je mee naar besprekingen, (raadkamer)zittingen en doet jurisprudentieonderzoek. Interesse? Neem dan contact op met Nikki Dignum van Eldijk. Vergeet ook je CV en motivatiebrief niet op te sturen!


Interesse in Jaeger?

Geen passende vacature en wel interesse? Stuur je motivatie en CV aan Nikki Dignum van Eldijk of bel naar ons kantoor voor meer informatie.


Vertrouwelijkheid

Vanzelfsprekend blijft je in ons kantoor getoonde interesse strikt vertrouwelijk. Motivatiebrieven en curriculum vitae worden tot vier weken na het afronden van de procedure bewaard en worden daarna vernietigd.