Waarom Jaeger?

‘Een juridische procedure is een probleem voor belastingplichtige én voor zijn belastingadviseur en/of boekhouder.’ 
‘Door de advocaten-belastingkundigen van Jaeger te betrekken lost u de problemen voor uw klant op zonder risico’s voor uzelf te creëren’.
‘Belastingadviseurs en boekhouders zijn vanwege de risico’s vaak huiverig om hun klant te adviseren een procedure tegen de belastingdienst aan te spannen. Dat is begrijpelijk, maar niet altijd goed. Zij schaden daarmee de belangen van hun klant.’

Risico’s

Als uw klant in een fiscale procedure betrokken raakt dan is dat heel vervelend voor die persoon. Maar ook als belastingadviseur of boekhouder heb je dan een probleem. En vaak heb je niet de juiste expertise voor een juridisch proces. En verwijs je de cliënt door naar de verkeerde advocaat dan loop je de volgende risico’s:

  • Ontevreden klant: Hoe de procedure ook afloopt, vaak krijgt de belastingadviseur verwijten over hoe hij in de voorfase zijn werk heeft gedaan. Het betrekken van een advocaat die gespecialiseerd is in belastingrecht en strafrecht verlaagd het risico van een ontevreden klant.
  • Tuchtrecht: Het risico dat een advocaat uw klant adviseert om de belastingadviseur tuchtrechtelijk aan te pakken, is reëel. Met Jaeger haalt een een partner in huis die het probleem met de fiscus of FIOD oplost en niet over uw rug.
  • Cliënt loopt weg: Als de procedure goed afloopt, dan is de klant tevreden over de advocaat. Dat kan er toe leiden dat hij toekomstig advieswerk ook aan die advocaat overlaat. Bij Jaeger doen wij geen advieswerk en wij zijn dus geen bedreiging.

Waarom Jaeger?

  • De advocaten van Jaeger zijn geen belastingadviseurs. Wij houden ons alleen bezig met het voeren van juridische procedures.
  • Jaeger heeft twintig jaar ervaring in deze niche. Wij staan bekend om onze topkwaliteit en creativiteit. Onze advocaten hebben een aantoonbaar trackrecord.
  • Jaeger is toegankelijk en pragmatisch. Wij overleggen of een procedure voor uw klant zinvol is of hoe die voorkomen kan worden. Jaeger voert geen tuchtrechtprocedures tegen belastingadviseurs als die een cliënt naar Jaeger hebben verwezen.

Kennisdeling

Wij delen graag onze fiscaal-juridische kennis en deskundigheid. Dit doen wij door middel van het verzorgen van in kennissessies, lesgeven op de Universiteit en het geven van cursussen en lezingen en door informatie op onze website te plaatsen. 

Scherpe focus

De advocaten van Jaeger zijn gespecialiseerd in fiscale procedures en (fiscale) fraudezaken. Voor deze scherpe begrenzing van ons vakgebied hebben wij bewust gekozen: wij zijn liever heel goed dan heel groot. Persoonlijke aandacht voor onze cliënten en een uitzonderlijk hoge kwaliteit van onze diensten vinden wij belangrijk. 

Eigenheid

Jaeger een beetje een recalcitrant kantoor. Onze advocaten hebben een eigen stijl waarbij uitmuntende juridische kwaliteit centraal staat. Eigenwijs en kritisch. Dat heeft een positief effect op de resultaten die wij voor cliënten behalen.

Ontwikkeling

Wij stimuleren de ontwikkeling van onze medewerkers. Zij krijgen alle ruimte en steun om de beste te worden én te blijven in hun vak.