Waarom Jaeger?

De beste advocaat aan uw zijde

‘Een juridische procedure is een probleem voor belastingplichtige én voor zijn belastingadviseur en/of boekhouder.’ 

Met een advocaat van Jaeger heeft u de beste fiscaal- en fiscaal strafrecht advocaat aan uw zijde bij problemen met het Openbaar Ministerie of de Belastingdienst. De belastingdienst beschikt over veel instrumenten om belasting te heffen en te incasseren. Maar ook de belastingplichtige heeft rechten. In de praktijk gaat het daar nog wel eens mis. Als belastingbetaler uw recht hebben is iets anders dan uw recht krijgen, maar gelukkig kunnen wij u daarbij helpen. Ook bij problemen met de FIOD (fraudezaken) staan wij u graag bij; wij knokken met ons gespecialiseerde team keihard voor uw recht. Heeft u vanwege een inval direct hulp nodig? Bel dan ons spoed nummer: 020 790 00 48.

Belastingadviseurs en boekhouders zijn vanwege de risico’s vaak huiverig om hun klant te adviseren een procedure tegen de belastingdienst aan te spannen. Dat is begrijpelijk, maar niet altijd goed. Zij kunnen daarmee de belangen van hun klant schaden. Als het zinvol is om te gaan procederen, dan staan wij aan uw zijde. Ook als het beter is een conflict te voorkomen kunnen wij u daarbij helpen: uw belangen staan bij ons altijd centraal.

  • Jaeger heeft twintig jaar ervaring in deze niche. Wij staan bekend om onze topkwaliteit en creativiteit.
  • Jaeger is toegankelijk en pragmatisch. Wij overleggen óf een procedure zinvol is óf hoe die voorkomen kan worden.
  • Onze advocaten hebben een aantoonbaar trackrecord. We zijn geen belastingadviseurs en houden ons alleen bezig met het voeren van juridische procedures.

Scherpe focus

De advocaten van Jaeger zijn gespecialiseerd in fiscale procedures en (fiscale) fraudezaken. Voor deze scherpe begrenzing van ons vakgebied hebben wij bewust gekozen: wij zijn liever heel goed dan heel groot. Persoonlijke aandacht voor onze cliënten en een uitzonderlijk hoge kwaliteit van onze diensten vinden wij belangrijk.  U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan problemen:

Ontnemingsmaatregelen (‘Pluk ze’)Civiele procedures
InkeerregelingInformatiebeschikking
Bezwaarschrift BelastingdienstBtw-(carrousel)fraude
BelastingcontroleInternationale problemen (arbitrage/map)
Fiscaal strafrecht (FIOD)Fiscale procedures
BestuurdersaansprakelijkheidFiscale boetes
CryptocurrencyFaillissementsfraude
DouanezakenMediation
Invordering

Ervaren en deskundig

Wij delen graag onze fiscaal-juridische kennis en deskundigheid. Dit doen wij door middel van het verzorgen van in kennissessies, lesgeven op de Universiteit en het geven van cursussen en lezingen en door informatie op onze website te plaatsen. 

Eigenheid

Jaeger een beetje een recalcitrant kantoor. Onze advocaten hebben een eigen stijl waarbij uitmuntende juridische kwaliteit centraal staat. Eigenwijs en kritisch. Dat heeft een positief effect op de resultaten die wij voor cliënten behalen.

Ontwikkeling staat voorop

Wij stimuleren de ontwikkeling van onze medewerkers. Zij krijgen alle ruimte en steun om de beste te worden én te blijven in hun vak.

Partner voor de adviseur en boekhouder

Door de advocaten-belastingkundigen van Jaeger te betrekken lost u de problemen voor uw klant op zonder risico’s voor uzelf te creëren’.

Ook betrokken adviseurs en boekhouders kunnen bij ons terecht. Als uw klant in een fiscale procedure betrokken raakt dan is dat heel vervelend voor die klant. Maar ook als belastingadviseur of boekhouder heb je dan een probleem, en vaak niet de juiste expertise voor een juridisch proces. Verwijs je de cliënt door naar de verkeerde advocaat dan loop je de volgende risico’s:

  • Ontevreden klant: Hoe de procedure ook afloopt, vaak krijgt de belastingadviseur verwijten over hoe hij in de voorfase zijn werk heeft gedaan. Het betrekken van een advocaat die gespecialiseerd is in belastingrecht en strafrecht verlaagd het risico van een ontevreden klant.
  • Tuchtrecht: Het risico dat een advocaat uw klant adviseert om de belastingadviseur tuchtrechtelijk aan te pakken, is reëel. Met Jaeger haalt een een partner in huis die het probleem met de fiscus of FIOD oplost en niet over uw rug. Jaeger voert geen tuchtrechtprocedures tegen belastingadviseurs als die een cliënt naar Jaeger hebben verwezen.
  • Cliënt loopt weg: Als de procedure goed afloopt, dan is de klant tevreden over de advocaat. Dat kan er toe leiden dat hij toekomstig advieswerk ook aan die advocaat overlaat. Bij Jaeger doen wij geen advieswerk en zijn wij dus geen bedreiging.

Heeft u een probleem, dan kunt u dit ons altijd vrijblijvend voorleggen. Indien nodig maken we graag een afspraak om u verder te helpen.