Bezwaar en beroep

  

Klopt de aanslag? Zijn de regels nageleefd?

Als u het met een belastingaanslag niet eens bent, kunt u hiertegen bezwaar maken bij de Belastingdienst. Als u het in de bezwaarfase vervolgens niet eens kunt worden met de inspecteur, dan heeft u het recht om in beroep te gaan en uw zaak voor te leggen aan de rechter. Het gaat dan niet alleen om de aanslag zelf, maar ook om de manier waarop die tot stand is gekomen. Zijn de regels daarbij wel nageleefd?

Wel of geen advocaat

U bent niet verplicht om bij bezwaar en beroep een advocaat in te schakelen. In veel gevallen is het verstandig dat wel te doen. De advocaten van Jaeger gespecialiseerd in het voeren van fiscale procedures, maar geven geen belastingadvies. Hierdoor hebben zij, in tegenstelling tot belastingadviseurs, geen belang bij een vriendschappelijke relatie met de belastinginspecteur. Deze onafhankelijke positie stelt de advocaten van Jaeger in staat een scherpere koers te varen dan uw belastingadviseur, en te gaan voor maximaal resultaat. Immers, hoe beter de procedure gevoerd wordt, des te groter is de kans op een gunstige uitkomst. Is aan u een aanslag opgelegd met een fiscale boete? Klik dan hier voor meer informatie.

Zelf in bezwaar- of beroep?

Wilt u zelfstandig in bezwaar- of beroep gaan bij de Belastingdienst of rechtbank? Klik hier voor onze modellen of bekijk eerst onze Webinar bezwaar en beroep.

Neem contact op

Wilt u weten hoe een fiscaal advocaat van Jaeger u kan helpen bij het verminderen of het van tafel vegen van uw belastingaanslag? Klik dan hier om contact met ons op te nemen.


Weteringschans 237
1017 XH Amsterdam

T 020 - 676 04 81
F 020 - 676 04 82
E info@jaeger.nl

neem contact op