Een in fraudezaken gespecialiseerde advocaat

Wanneer u wordt geconfronteerd met beschuldigingen van vermeende fraudezaken is de volgende stap een advocaat in de arm te nemen. Zijn de verdachtmakingen onterecht, dan wilt u er alles aan doen om dit aan het licht te krijgen. Een in fraudezaken gespecialiseerde advocaat kan u in het proces ondersteunen en ervoor zorgen dat u in het gelijk gesteld wordt. Ontdek wat we bij Jaeger Advocaten-belastingkundigen voor u kunnen betekenen.

Beschuldigd van fraudezaken?

Is er sprake van belastingfraude? U kunt hiervan verdacht worden wanneer sprake is van belastingontduiking of als u de belastingaangifte incorrect of onvolledig heeft doorgegeven. De Belastingdienst heeft hier melding van gemaakt aan u en wil mogelijk een proces starten. Het gevolg is dat de FIOD ingeschakeld wordt om de frauduleuze kwesties op te sporen en het vergrijp te bestraffen.

Is volgens u de beschuldiging van belastingfraude vals, dan is het belangrijk te weten wat uw rechten zijn. Welke stappen moet u ondernemen om uw gelijk te krijgen? We raden u ten zeerste aan een advocaat gespecialiseerd in fraudezaken in te schakelen. Onze deskundigen staan voor u klaar om u te begeleiden en te ondersteunen.

Advocaat fraudezaken

Hoe we u als advocaat fraudezaken begeleiden

Raakt u verwikkeld in een gerechtelijk proces waarbij u al dan niet onterecht wordt beschuldigd van fraude? In dergelijke gevallen is het essentieel dat u kennis heeft van uw rechten en van de stappen die u dient te nemen. Omdat het een ingewikkelde zaak betreft en u hier als leek onvoldoende van op de hoogte bent, is een advocaat fraudezaken noodzakelijk.

Bij Jaeger Advocaten-belastingkundigen staan we klaar om u bij te staan. Onze deskundige advocaten beschikken over jarenlange ervaring en kennis op het gebied van fraudezaken. We doen grondig onderzoek naar uw situatie om vervolgens te bepalen in hoeverre de verdachtmaking op waarheden berust. Als fraudezaakadvocaat stellen we alles in het werk om voor u een zo optimaal mogelijk scenario te bereiken. Naast fraudezaken hebben we ook andere expertises waarmee we u bij kunnen staan.

Advocaat fraude

Jaeger Advocaten-belastingkundigen, uw advocaat in fraudezaken

Bent u op zoek naar een betrokken en deskundige advocaat gespecialiseerd in fraudezaken? Maak dan kennis met onze specialisten die zich graag inzetten om u te ondersteunen. Neem vrijblijvend contact met ons op om te informeren naar onze diensten. U kunt ook direct hieronder een afspraak maken.

Neem contact met ons op

Wij knokken keihard voor uw recht Maak uw afspraak