Belastingadvocaat

Belastingadvocaat met positief kritische houding

Jaeger Advocaten-belastingkundigen is het advocatenkantoor in Amsterdam dat letterlijk waar voor uw geld geeft. De specialisatie op fiscaal-juridisch gebied is niet voor niets. Een belastingadvocaat met voldoende kennis en ervaring in huis weet voor u perfect positie te kiezen in geval van vermeende belastingfraude.

Gebruikmaken van Jaeger is gebruikmaken van meer dan dertien jaar expertise. Het treffend vermogen van deze advocaten en strafrechtadvocaten, allen met een fiscale specialisatie, ligt mede in het continu up-to-date blijven op het gebied van belastingrecht. Een belastingadvocaat van Jaeger weet deze opgedane kennis direct in praktijk te brengen en maakt van uw praktijk zijn praktijk.

Bestuurdersaansprakelijkheid vraagt om rechtskennis

De overheid stelt zich op als een van de spelers in het spel om belastinggeld. U wordt uitgedaagd mee te spelen. Duidelijk moet worden gesteld dat de Belastingdienst niet per definitie gelijk heeft; daar komt de vakkennis van de gespecialiseerde belastingadvocaat van pas.

Een probleem met de FIOD kan zich voordoen met betrekking tot bestuurdersaansprakelijkheid. Dit komt onder andere tot uiting in:

  • Beschuldiging van fraude met loonbelasting
  • Vermeende fraude inzake omzetbelasting

Bij bestuurdersaansprakelijkheid is gedegen kennis nodig over wat binnen het kader fiscaal recht en civiel recht valt. Jaeger Advocaten-belastingkundigen heeft alle kennis bij beschuldiging van fiscale fraude in huis.

Afbeelding confidential

Neem contact op

Als belastingadvocaat geeft Jaeger bij behandeling van uw probleem met de FIOD de voorkeur aan persoonlijke kennismaking. Uw conflict met de Belastingdienst raakt u immers ook persoonlijk. Een bezoek aan Jaeger Advocaten-belastingkundigen in Amsterdam maakt veel duidelijk over wat voor u mogelijk is in fiscaal-juridische dienstverlening. Ons kantoor is op veel manieren te bereiken. Telefonisch contact opnemen – via (020) 676 04 81 – is de snelste manier. U kunt uiteraard ook gebruik maken van ons contactformulier.