Belastingadvocaten die meedenken

Belastingadvocaten

De kracht van advocatenkantoor Jaeger Advocaten-belastingkundigen in Amsterdam is het vermogen u het probleem met de FIOD uit handen te nemen. Deze belastingadvocaten zijn:

  • Theoretisch up-to-date;
  • Hebben meer dan dertien jaar praktische ervaring;
  • Weten hoe feilloos theorie en praktijk samen te brengen.

Gevolg is het vertrouwen dat u kunt hebben in deze specialisten op fiscaal-juridisch gebied in geval van vermeende belastingfraude. Jaeger Advocaten-belastingkundigen gaat uit er vanuit dat elk conflict met de Belastingdienst begrijpelijk moet zijn. Dat een beschuldiging van belastingfraude niet juist is, legt Jaeger ook graag aan de Belastingdienst uit.

De fiscaal advocaat die het de anderen lastig maakt

Het woord belastingfraude valt snel; te snel volgens Jaeger Advocaten-belastingkundigen. Het ongelijk van de Belastingdienst moet natuurlijk met goede argumenten worden onderbouwd. De belastingadvocaten van Jaeger hebben voldoende in huis om in geval van de tegen u gerichte beschuldiging van fiscale fraude alle beschikbare motieven naar boven te halen om uw recht te doen gelden.

Hoe er het beste in verweer gekomen kan worden tegen de Belastingdienst, vertelt Jaeger het liefst in een persoonlijk gesprek. Dit onderstreept tevens hoe Jaeger uw probleem met de FIOD hanteert: uw confrontatie met de fiscus voelt als de onze. In het kantoor van Jaeger Advocaten-belastingkundigen in Amsterdam wordt met u doorgenomen wat de mogelijkheden op fiscaal-juridische gebied zijn om uw recht te behalen.

Neem contact op

Hoewel ons kantoor op veel manieren te bereiken is, is de telefonisch benadering via (020) 676 04 81 de snelste manier om contact te leggen met de juiste belastingadvocaten. U kunt uiteraard ook gebruik maken van ons contactformulier.