Online cursussen

E-learning cursus fiscale bestuurlijke boete

Onze advocaten mr. Marloes Lammers en mr. Vanessa Huygen van Dyck-Jagersma hebben voor E-WISE een cursus ontwikkeld waarbij u zich kunt bijscholen in de Nederlandse fiscale praktijk en de wetenschap. Deze cursus van PE-Academy is geaccrediteerd door het Register Belastingadviseurs (RB), en PE-Academy is tevens van oordeel dat de cursussen voldoen aan de minimumvoorwaarden voor onderwijs als gesteld in het PE-reglement van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs en voor het bij de cursus vermelde aantal uren kan worden ingebracht voor de PE-verplichting van NOB-leden. Inhoud van de cursus: 

  • Wet- en regelgeving en de relevante jurisprudentie rondom de fiscale bestuurlijke boete en andere centrale begrippen. Wat zijn bijvoorbeeld de verweren van de verzuimboete en strafverzwarende omstandigheden? Wat zijn de omstandigheden waarin een vergrijpboete wordt opgelegd en welke rol speelt een adviseur daarbij?
  • Procedurele aspecten van een inspecteur voor het opleggen van een boete en nuanceren welke rechtsmiddelen kunnen worden aangewend tegen een opgelegde boete.

Preview

Via deze knop kunt u meer informatie vinden, een preview van deze cursus bekijken en u kunt zich uiteraard ook inschrijven.

Onze advocaten geven niet alleen cursussen/colleges voor diverse opleidingsinstituten, waaronder dus E-wise, de UvA, Rotterdam University en Bijzonder Stafrecht Academie, maar komen ook regelmatig bij belastingadvies- en/of accountantskantoren over de vloer. Wij zijn altijd bereid om mee te denken over de inhoud en wensen met betrekking tot deze inhouse-cursussen. Neemt u bij interesse en/of vragen contact op met Sjoerd Langelaar via langelaar@jaeger.nl of via nummer 020-6760481.