Fiscaal advocaat Jaeger: thuis in fiscaal strafrecht

Fiscaal advocaat

Fiscaal recht is de thuishaven van Jaeger Advocaten-belastingkundigen in Amsterdam. De kennis van toegepaste fiscaal strafrecht dankt Jaeger aan meer dan dertien jaar ervaring en het continu up-to-date houden van relevante rechtskennis. Dit heeft tot gevolg dat de fiscaal advocaat van Jaeger na gegrond fiscaal advies fiscale procedures voert bij:

  • vermeende belastingfraude
  • toetsing van de vergrijpboete

Juridisch bijstand bij fiscale geschillen gaat van start met advies. Jaeger Advocaten-belastingkundigen staat cliënten ook bij in het vervolgtraject.

Fiscaal advocaat nodig?

Fiscaal strafrecht in geval van problemen met de Belastingdienst

Jaeger Advocaten-belastingkundigen biedt een heldere kijk op dat wat door de Belastingdienst als zeker wordt gesteld, maar dat in uw geval niet zeker is. De fiscaal advocaat van Jaeger is inzake formeel belastingrecht de belastingkundige met antwoord op vragen bij beschuldiging van fraude met betrekking tot bijvoorbeeld:

Bezwaar bij de Belastingdienst maken doet Jaeger op basis van recht: het recht om belasting te innen schept tevens het recht niet te veel belasting te betalen.

Fiscaal advocaat nodig? Schakel Jaeger in

De kijk van Jaeger op belasting en fraude

Hoe uw recht bij belastingbetalen eruitziet vertelt Jaeger Advocaten-belastingkundigen u graag. Dit advocatenkantoor in Amsterdam is op veel manieren te benaderen. Telefonisch contact opnemen via (020) 676 04 81 is de meest directe manier. U maakt op die manier een afspraak op kantoor bij Jaeger en krijgt via deze fiscaal advocaat inzicht in wat mogelijk is. Tijdens uw bezoek ziet u dat er met belasting bijzonder veel mogelijk is. 

Meer lezen over wat de advocaten in belasting voor u betekenen? Ga naar deze pagina over fiscaal strafrecht. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. 

Neem contact met ons op

Wij knokken keihard voor uw recht Maak uw afspraak