Nieuwjaarswens: nóg een mooi jaar

Voor Jaeger Advocaten-belastingkundigen was 2013 een uitzonderlijk mooi jaar. Natuurlijk, we leefden en werkten in wat hopelijk achteraf de nasleep zal blijken te zijn van een ernstige economische crisis. Dat wij onder die omstandigheden belangrijke stappen konden zetten op weg naar een nog mooiere toekomst, stemt tot grote tevredenheid.

Wij verwelkomden maar liefst drie jonge, zeer getalenteerde fiscaal juristen: Marloes Rijksen, Megan van der Linde en Martin Lambregts hebben in korte tijd laten zien wat zij waard zijn. Zij zorgen voor verjonging en met hun intelligentie en scherpte verdiepen en verbreden zij onze slagkracht en deskundigheid.

Die deskundigheid lag, ligt en blijft bij het voeren van procedures op fiscaal gebied. Ook in 2013 heeft die scherpe afbakening van onze niche (geen advieswerk, alleen procederen) zich bewezen. Zij stelt ons in staat topkwaliteit te leveren en zowel onze cliënten als verwijzers optimaal te bedienen.

Voor die verwijzers ruimen wij ook in 2014 graag een speciale plaats in. Wij leveren graag een bijdrage aan vakinhoudelijke ontwikkeling. Desgewenst verzorgen wij bij accountants en belastingadviseurs cursussen en presentaties. Daarnaast levert onze onlangs gelanceerde nieuwe website een gestage stroom actuele informatie.

Kortom: een mooi jaar. Wij zien uit naar nóg een mooi jaar en heffen daarop graag met u het glas.

Dit bericht werd geplaatst in:

Stuur een reactie naar de auteur