Toevoegingen

In principe verrichten wij alleen zaken op betalende basis en geen zaken op basis van een ‘toevoeging’: door de overheid gefinancierde rechtsbijstand. Dit geldt ook voor fiscale zaken en toeslagen, zoals huurtoeslag, zorgtoeslag en kinderopvangtoeslag. Het financieel belang in dit soort zaken is vaak ook ‘te klein’ om de kosten van een advocaat tegenover te stellen. Indien u ervan verdacht wordt voor anderen onrechtmatige toeslagenaanvragen te hebben ingediend is het daarentegen wel aan te raden contact met ons op te nemen.

Overigens wordt in fiscale zaken en toeslagzaken niet snel door de overheid gefinancierde rechtsbijstand toegekend. De reden hiervoor is dat u ook zonder advocaat in bezwaar en in beroep kunt gaan.

Juridish loket en belastingwinkel

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Juridisch Loket, die u kunnen doorverwijzen naar een advocaat of belastingadviseur. Mensen met een laag inkomen kunnen ook terecht bij de vrijwilligersorganisatie Stichting Belastingwinkel Amsterdam. Voor meer informatie over toevoegingen kunt u terecht op de website van de Raad voor Rechtsbijstand