Fiscaal jurist Jaeger kent de optelsom bij fiscale geschillen

Fiscaal jurist

De advocaat en belastingkundige van Jaeger geeft juridisch begeleiding bij allerhande fiscale geschillen. Dit gaat van start met de aankondiging dat de Belastingdienst controle uitoefent en dankzij Jaeger gaat dit proces niet verder dan nodig.

Advocatenkantoor Jaeger Advocaten-belastingkundigen in Amsterdam is volledig gespecialiseerd in fiscaal recht. Het voordeel van het in de arm nemen van een gespecialiseerde fiscaal jurist, is dat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Met meer dan dertien jaar ervaring, en een flinke dosis up-to-date kennis, gaat Jaeger verder dan het verstrekken van gegrond fiscaal advies bij vermeende belastingfraude.

Wat doet een fiscaal jurist?

Een fiscaal jurist is jurist op het gebied van belastingen. Het verschil met een belastingadviseur is dat de jurist op de hoogte is van alle wetgeving op het gebied van belastingen. Daarbij geeft een jurist – wij – fiscaal advies voor u of uw onderneming / organisatie. Wanneer u met uw onderneming wilt voldoen aan alle fiscale regels, zijn onze fiscale juristen om u daarbij te ondersteunen en u advies te geven.

Fiscaal jurist nodig?


Hoe dit er voor u uitziet vertelt Jaeger Advocaten-belastingkundigen u graag persoonlijk. Het advocatenkantoor is op veel manieren te bereiken. Via 020 676 04 81 telefonisch contact opnemen is de beste manier. U maakt direct een afspraak bij Jaeger op kantoor in Amsterdam en krijgt zo van de fiscaal jurist van Jaeger een helder overzicht van uw situatie. Een bezoek aan de advocaten in belasting is de moeite meer dan waard.

Bezwaarschrift bij de belastingdienst indienen

De onaantastbaarheid die de Belastingdienst met de jaren heeft opgebouwd, zet bij Jaeger Advocaten-belastingkundigen geen zoden aan de dijk. De fiscaal jurist van Jaeger is deskundig op het gebied van materieel belastingrecht. Daarnaast ook in het formeel belastingrecht de belastingkundige die de juiste manier van handelen kent ten aanzien van zaken als:

  • Het recht op aanvullende aanslagen
  • Vaststelling van het vermeende tekort
Fiscaal jurist inschakelen?

Bezwaarschrift bij de Belastingdienst maken gebeurt op grond van wettelijke regels. De fiscaal advocaat van Jaeger kent de wet en weet hoe deze uitgevoerd moet worden. Gericht advies en hulp bij uitvoering zijn nodig omdat vaak niet bekend is hoe van recht op fiscaal gebied gebruik kan worden gemaakt. De fiscaal jurist legt de nadruk op het feit dat vermeende fiscale fraude inderdaad ‘vermeend’ is. Jaeger behartigt uw probleem bij de Belastingdienst.  

Meer weten? Neem contact op met de fiscale juristen van Jaeger

Meer lezen over uw positie ten opzichte van de fiscus? Ga naar deze pagina over fiscale geschillen. Wilt u contact opnemen met Jaeger dan kunt u ons bereiken via 020 – 6760481 of u kunt gebruik maken van ons contactformulier.

Neem contact met ons op

Wij knokken keihard voor uw recht Maak uw afspraak