Fiscale geschillen vereisen vakkennis

Fiscale geschillen

De specialisatie in fiscaal recht maakt Advocatenkantoor Jaeger Advocaten-belastingkundigen de belastingkundige op wie u kunt rekenen. Het onderscheid ten opzichte van belastingadviseurs is duidelijk merkbaar bij de behandeling van fiscale geschillen. Een fiscaal advocaat of een strafrechtadvocaat van Jaeger gaat verder. De reden dat Jaeger verder kan gaan komt voort uit meer dan dertien jaar ervaring in behandeling van aangiften en procesvoering met betrekking tot de Belasting. Deze grondige praktijkervaring vullen de belastingadvocaten voortdurend aan met relevante informatie over de meest recente ontwikkelingen. Problemen met de Belasting bestaan. Zeer veel wegen om problemen met de belastingdienst in goede banen te leiden bestaan ook.

Een bezwaarschrift bij de belastingdienst is de moeite waard

De uitgebreide kennis van fiscale procedures van Jaeger Advocaten-belastingkundigen toont aan dat de Belastingdienst niet onfeilbaar is. Fiscale geschillen doen zich snel voor en Jaeger handelt bij formeel belastingrecht als de belastingkundige die stuurt naar oplossingen in geval van zaken zoals:

  • Onterechte aanvullende aanslagen;
  • Incorrecte vaststelling van de aanslag.

Een bezwaarschrift bij de belastingdienst indienen gebeurt na gedegen toetsing aan de hand van de regels van het formeel belastingrecht. De fiscaal advocaat van Jaeger kent de regels binnen de fiscale procedures.

De juiste weg bij problemen met de belastingdienst

Gericht advies gepaard aan hulp bij uitvoering van fiscale procedures vormt een solide twee-eenheid bij fiscale geschillen en wat dit voor u betekent vertelt Jaeger Advocaten-belastingkundigen het liefst persoonlijk. Het advocatenkantoor is op veel manieren te bereiken. Via 020 676 04 81 telefonisch contact opnemen biedt u de mogelijkheid om direct een afspraak op ons kantoor in Amsterdam te maken. De fiscaal advocaat van Jaeger neemt de problemen duidelijk en overzichtelijk met u door. De fiscaal juristen van Jaeger weten waar fiscaal recht gehaald wordt.  

Meer lezen over de fiscale procedure die op u van toepassing is? Ga naar onze pagina over fiscaal.

Neem contact met ons op

Wij knokken keihard voor uw recht Maak uw afspraak