FIOD en fraude zijn niet onlosmakelijk verbonden

Jaeger Advocaten-belastingkundigen in Amsterdam staat cliënten bij die met de belastingdienst een probleem hebben. Als de FIOD fraude vermoedt, onderscheidt Jaeger zich van belastingadviseurs door het vlekkeloos in praktijk brengen van bewezen specialisme. Onze expertise in belastingrecht is te danken aan de ruime ervaring in de fiscale advocatuur en het vakinhoudelijk continu up-to-date blijven.

Al met al heeft Jaeger Advocaten-belastingkundigen zich in meer dan dertien jaar opgewerkt tot de expert in fiscale geschillen. Jaeger is uw betrouwbare partner als de Belastingdienst controle uitoefent.

De strafrechtadvocaat als de nood aan de man is

Vermeende belastingfraude kan leiden tot strafvervolging. De inval van de FIOD heeft dan tot gevolg dat het Openbaar Ministerie maatregelen neemt om het vergrijp te bestraffen. Indien de FIOD fraude heeft geconstateerd, staat Jaeger Advocaten-belastingkundigen u als strafrechtadvocaat de gehele route – van het onderzoek tot aan het eventuele proces – bij. Denkt u hierbij onder andere aan:

  • Controle van de ontnemingsprocedure
  • Beoordeling van de ontnemingsmaatregel

Een ontnemingszaak valt onder de ‘Pluk ze’-wetgeving. Jaeger is ook hier het betrouwbare klankbord in fiscaal recht.

De fiscaal advocaat binnen handbereik

Jaeger Advocaten-belastingkundigen is op verschillende manieren te bereiken. Telefonisch via (020) 676 04 81 maakt u direct een afspraak met de expert in fiscaal-juridische dienstverlening of via ons contactformulier. Op kantoor bij Jaeger in Amsterdam wordt op persoonlijke wijze duidelijk gemaakt hoe de FIOD fraude in uw situatie ziet.

Meer lezen over uw kansen op fiscaal gebied? Ga naar deze pagina over fiscaal strafrecht.