De fiscale boete staat nooit vast

Fiscale boete

Het toekennen van een fiscale boete is de harde waarheid bij belastingfraude in de vorm van onjuiste aangifte. In geval van verzwegen vermogen in het buitenland kent Jaeger Advocaten-belastingkundigen kent de mogelijkheden bij gebruikmaking van de inkeerregeling van de Belastingdienst. Voor inkeerders kan hiermee de hoogte van de opgelegde boete bij de inkeerregeling worden beperkt. Dit komt onder andere tot uiting in:

  • Aanspraak maken op beperking of vrijstelling van de vergrijpboete;
  • Juiste opstelling van de aangifte van het verzwegen vermogen.

Jaeger Advocaten-belastingkundigen in Amsterdam zijn de bekwame advocaten in belasting. Zij hebben kennis en ervaring in wat ten aanzien van de gecompliceerde belastingprocedure de juiste inkeerregeling is. Verrassingen ten aanzien van de fiscale boete kent Jaeger niet.

De fiscaal advocaat met belasting als enig werkgebied

De kracht van Jaeger Advocaten-belastingkundigen is het specialisme op belastinggebied. Dit houdt in: up-to-date kennis op fiscaal gebied die continu ververst wordt. Het theoretisch specialisme is gekoppeld aan meer dan 10 jaar praktisch ervaring en deze expertise biedt cliënten zekerheid het onderste uit de fiscale kan te halen. Het opleggen van fiscale boetes is voor Jaeger geen gedane zaak!

Onjuiste aangifte kenbaar maken

Jaeger komt niet snel voor verrassingen te staan, maar u wellicht wel. Dat de Belastingdienst geen aangiften van anonieme inkeerders aanvaardt, is hier een voorbeeld van. Reden genoeg een beroep op Jaeger te doen bij de afhandeling van de fiscale boete. Informatie over de mogelijkheden met betrekking tot de inkeerregeling van de Belastingdienst is op veel manieren bij Jaeger in Amsterdam aan te vragen. Telefonisch via 020 676 04 81 een afspraak maken is de snelste en meest directe manier. Op kantoor bij Jaeger vertellen wij u graag op privébasis welke mogelijkheden openstaan om aan de belasting boetes op de meest efficiënte manier te betalen.

Neem contact met ons op

Wij knokken keihard voor uw recht Maak uw afspraak