Maatschappelijke verantwoord ondernemen

Wij investeren in onze mensen en we houden rekening met – en respecteren – elkaar. Inherent aan wie of wat je bent. Ook hebben wij aandacht voor duurzame bedrijfsvoering. Zo heeft ons kantoor een A++ energielabel, wordt onze energie opgewekt door zonnepanelen en hebben we geen gas meer maar een energiezuinige warmtepomp laten aanleggen. Daarnaast zijn we bij onze leveranciers nagegaan of en wat zij doen op het gebied van maatschappelijk ondernemen. En steunen wij initiatieven die ons aan het hart gaan, enkele hiervan staan hieronder vermeld.

De Pro Bono Club

De Pro Bono Club is een samenwerkingsverband van gerenommeerde kantoren en organisaties uit heel Nederland, welke met hun kennis en ervaring maatschappelijke organisaties met juridische kwesties ondersteunen. Zij doen dat in beginsel pro bono publico, onbetaald en vrijwillig. www.probonoclub.nl/

Geef Down de toekomst

Geef Down De Toekomst is het jaarlijks terugkerende sportevenement voor kinderen en jongvolwassenen met Downsyndroom en hun omgeving. Met dit sportieve evenement wordt duidelijk dat kinderen met Down prima kunnen functioneren in onze maatschappij. www.gddt.nl/.

AMSTERDAM, 10e en tevens laatste voetbal toernooi,
1 juni 2024, Geef Down De Toekomst 2024

AMSTERDAM, 9e editie voetbal toernooi, 10-06-2023,
Geef Down De Toekomst 2023