Fraude advocaat inschakelen?

Jaeger Advocaten-belastingkundigen in Amsterdam staat cliënten bij, als fraude advocaat, die met de belastingdienst een probleem hebben. Als de FIOD fraude vermoedt, onderscheidt Jaeger zich, van belastingadviseurs, door het vlekkeloos in praktijk brengen van bewezen specialisme. Onze expertise in belastingrecht is te danken aan de ruime ervaring in de fiscale advocatuur en het vakinhoudelijk continu up-to-date blijven.

Al met al heeft Jaeger Advocaten-belastingkundigen zich in meer dan dertien jaar opgewerkt tot de expert in fiscale geschillen. Jaeger is uw betrouwbare partner als fraude advocaat, wanneer de Belastingdienst controle uitoefent. Lees hier wat we voor u kunnen betekenen.

Fraude advocaat inschakelen?

De advocaat bij fraude

Bent u onlangs geconfronteerd met beschuldiging van vermeende belastingfraude? Als gevolg van een onvolledige of foutief uitgevoerde belastingaangifte valt de terugbetaling in uw geval wellicht voordelig uit. U hoeft weinig tot geen belasting terug te betalen. Wanneer uiteindelijk blijkt dat er sprake is van vermeende belastingfraude, kan dit voor u grote gevolgen hebben. We raden u dan ook aan ons als fraude advocaat in te schakelen.

Vermeende belastingfraude kan leiden tot strafvervolging. De inval van de FIOD heeft dan tot gevolg dat het Openbaar Ministerie maatregelen neemt om het vergrijp te bestraffen. Indien de FIOD fraude heeft geconstateerd, staat Jaeger Advocaten-belastingkundigen u als fraude advocaat de gehele route bij, van het onderzoek tot aan het eventuele proces. Denkt u hierbij onder andere aan:

  • Controle van de ontnemingsprocedure;
  • Beoordeling van de ontnemingsmaatregel.

Een ontnemingszaak valt onder de ‘Pluk ze’-wetgeving. Jaeger is ook hier het betrouwbare klankbord in fiscaal strafrecht.

Fraude advocaat nodig?

De fraude advocaat binnen handbereik

Zoekt u een advocatenkantoor dat u vakkundig ondersteunt bij onderzoek naar vermeende belastingfraude? Bij ons kunt u rekenen op deskundige fraude advocaten die kennis hebben van de laatste ontwikkelingen, nauwkeurig voor u te werk gaan en u voortdurend op de hoogte houden. We zetten alles in werking om te onderzoeken wat uw rechten zijn en om het beste scenario voor u te bereiken.

Jaeger Advocaten-belastingkundigen is op verschillende manieren te bereiken. Telefonisch via (020) 676 04 81 maakt u direct een afspraak met de expert in fiscaal-juridische dienstverlening of via ons contactformulier. Op kantoor bij Jaeger in Amsterdam wordt op persoonlijke wijze duidelijk gemaakt hoe de FIOD fraude in uw situatie ziet.

Neem contact met ons op

Wij knokken keihard voor uw recht Maak uw afspraak