Vacatures

  

Dé specialist in fiscale advocatuur is altijd geïnteresseerd in gedreven fiscalisten.

Wij hebben op dit moment geen vacatures voor advocaten, maar open sollicitaties met motivatiebrief, curriculum vitae en eventuele referenties worden altijd serieus bekeken. Deze kunnen worden gestuurd naar mevrouw mr. N. van Eldijk op vaneldijk@jaeger.nl.   


ALGEMEEN PROFIEL

Karakter
Jaeger Advocaten-belastingkundigen is een advocatenkantoor met een eigen karakter. Wie zich daarin herkent, vindt bij ons een plezierige werkomgeving.

Kwaliteit
Hoge kwaliteit van onze dienstverlening staat centraal. Daarom verlangen wij gedrevenheid en de bereidheid om te investeren in vakinhoudelijke ontwikkeling.

Handen uit de mouwen
De ondersteuning is goed geregeld. Toch moet iedereen zich ook met de algemene kantoortaken bezig moet houden. Een hands-on mentaliteit is welkom.

Zelfstandig en eigenwijs
Wij zijn op zoek naar academisch geschoolde niet-doorsnee juristen die op een klein, groeiend kantoor willen werken. Bij ons krijg je al snel veel zelfstandigheid. Er wordt op ons kantoor hard gewerkt door mensen die daar plezier in hebben.

Een goed advocaat is er niet in de eerste plaats op uit aardig gevonden te worden. De beste oplossing voor je cliënt, dáár gaat het om. Je moet over een dikke huid beschikken omdat je meestal tegen de overheid procedeert. Je moet je in een zaak willen vastbijten en – waar nodig – van je af slaan.

Cijfertjesangst is voor een fiscalist een minpunt.

Geen kuddedier
Ons kantoor is gevestigd in hartje Amsterdam. Geen geschikte plek voor kuddedieren. Die gaan maar werken aan de Zuidas.

 

Weteringschans 237
1017 XH Amsterdam

T 020 - 676 04 81
F 020 - 676 04 82
E info@jaeger.nl

neem contact op