GEZOCHT: FISCAAL JURIST/FISCAAL ADVOCAAT

  

Jaeger Advocaten-belastingkundigen is een nichekantoor dat gespecialiseerd is in de fiscale advocatuur. Wij staan ondernemingen en particulieren bij in bestuursrechtelijke procedures tegen de Belastingdienst, voeren de verdediging bij vervolging op het gebied van fiscaal- en financieel strafrecht en verlenen rechtsbijstand bij geschillen op het snijvlak van het fiscale en civiele recht. Wij hebben er bewust voor gekozen om ons niet bezig te houden met fiscale advisering. Gelet op de groei van ons kantoor zoeken wij:  

Een FISCAAL JURIST/FISCAAL ADVOCAAT met:

  • een afgeronde studie met fiscaal-juridische achtergrond, inclusief civiel effect;
  • een gedreven, kritische en enigszins eigenwijze houding;
  • de ambitie én kwaliteiten om werkzaam te zijn in een veeleisende procespraktijk. 

De medewerker die wij zoeken wil zich in elk geval (verder) specialiseren in het formeel belastingrecht, maar heeft de ambitie om als advocaat-belastingkundige in meer of mindere mate actief te zijn op alle drie hiervóór genoemde rechtsgebieden. Gelet hierop strekt aantoonbare affiniteit met een of meer van deze rechtsgebieden tot aanbeveling. Uw sollicitatiebrief, vergezeld van curriculum vitae en cijferlijst(en), kunt u richten aan: 

Jaeger Advocaten-belastingkundigen
t.a.v. mevrouw mr. N. van Eldijk
per mail naar: vaneldijk@jaeger.nl 

Sluitingsdatum vacature: 22 november 2017 

Raadpleeg voor meer informatie over ons kantoor onze website www.jaeger.nl.  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  


Werken bij Jaeger

ALGEMEEN PROFIEL

Karakter

Jaeger Advocaten-belastingkundigen is een advocatenkantoor met een eigen karakter. Wie zich daarin herkent, vindt bij ons een plezierige werkomgeving. 

Kwaliteit

Hoge kwaliteit van onze dienstverlening staat centraal. Daarom verlangen wij gedrevenheid en de bereidheid om te investeren in vakinhoudelijke ontwikkeling. 

Handen uit de mouwen

De ondersteuning is goed geregeld. Toch moet iedereen zich ook met de algemene kantoortaken bezig moet houden. Een hands-on mentaliteit is welkom.

Zelfstandig en eigenwijs

Wij zijn op zoek naar academisch geschoolde niet-doorsnee juristen die op een klein, groeiend kantoor willen werken. Bij ons krijg je al snel veel zelfstandigheid. Er wordt op ons kantoor hard gewerkt door mensen die daar plezier in hebben.

Een goed advocaat is er niet in de eerste plaats op uit aardig gevonden te worden. De beste oplossing voor je cliënt, dáár gaat het om. Je moet over een dikke huid beschikken omdat je meestal tegen de overheid procedeert. Je moet je in een zaak willen vastbijten en - waar nodig - van je af slaan. 

Cijfertjesangst is voor een fiscalist een minpunt. 

Geen kuddedier

Ons kantoor is gevestigd in hartje Amsterdam. Geen geschikte plek voor kuddedieren. Die gaan maar werken aan de Zuidas.

 

 

                                                                 

 

 

Weteringschans 237
1017 XH Amsterdam

T 020 - 676 04 81
F 020 - 676 04 82
E info@jaeger.nl

neem contact op