Fiscale invordering is niet onaantastbaar!

Fiscale invordering

Advocatenkantoor Jaeger Advocaten-belastingkundigen in Amsterdam is volledig thuis in de speelruimte die de invorderingswet biedt. In de praktijk betekent dit dat bij fiscale invordering veel mogelijk is om het fiscaal recht op de juiste manier op uw eigen situatie toe te passen. U heeft bij invorderingsrecht de advocaat op wie u kunt rekenen. Meer concreet betekent dit:

  • Niet meer dan de rechtvaardige belasting wordt betaald;
  • Toepassing van strafrecht geschiedt alleen daar waar nodig.

Recht bij fiscale invordering houdt voor Jaeger in dat de procedure, zowel op basis van het formele belastingrecht als het civiele recht in de juiste banen wordt geleid. 

Bestuurdersaansprakelijkheid en fiscaal recht

Praktisch gezien is niemand veilig voor fiscale invordering. De aansprakelijkheid voor belastingschulden kan voor de invordering van een belastingschuld van een ander zorgen. Dit kan niet alleen de belastingschuld van een door u bestuurde rechtspersoon zijn, maar ook de belastingschuld van bijvoorbeeld een uitlener (van personeel). Beide situaties zijn onverwacht en ongewenst.

Jaeger Advocaten-belastingkundigen is met betrekking tot het invorderingsrecht de advocaat die cliënten bijstaat tijdens verwachte en onverwachte ontwikkelingen. Dit houdt in reële bijstand in procesvoering bij zaken zoals bestuurdersaansprakelijkheid, ketenaansprakelijkheid of inlenersaansprakelijkheid.

Jaeger Advocaten-belastingkundigen verschaft duidelijkheid met betrekking tot fiscaal recht. Samenwerking met de advocaten van Jaeger aangaan betekent beide benen op de grond bij fiscale invordering.

Jaeger is bij alle vormen van aansprakelijkheid uw advocaat

De juiste route van kennismaking via advies naar de oplossing volgen de advocaten van Advocatenkantoor Jaeger Advocaten-belastingkundigen het liefst op privé-basis. Contact opnemen kan op verschillende manieren. Telefonisch via 020 676 04 81 of via de e-mail info@jaeger.nl waarna wij een afspraak kunnen maken bij ons op kantoor in het centrum van Amsterdam. De sfeer op bij Jaeger Advocaten-belastingkundigen is plezierig en persoonlijk, zoals u ook tijdens een ontmoeting op ons kantoor bij Jaeger in Amsterdam zal merken. Wij proberen u tijdens de afspraak een helder overzicht van uw situatie geven.

Meer lezen over wat de Belastingdienst met het dwangbevel wil? Ga naar onze expertise pagina over bestuurdersaansprakelijkheid.

Neem contact met ons op

Wij knokken keihard voor uw recht Maak uw afspraak